top of page

Önmagunk egészsége, bolygónk egészsége

Nem szabad elfelejtenünk, hogy bolygónk, bármennyire is erősnek tűnik, ő is egy törékeny élő szervezet Sok múlik rajtunk, hogy a jelenleg ismert ökoszisztéma, a minket jelenleg körülvevő természet és klíma megmaradhasson, fennmaradhasson a jövő generációi számára.


Éppen ezért hoztuk létre a ReconnAction Mozgalmat. Programjainkkal, beszélgetéseinkkel szeretnénk felhívni a figyelmet Földünk és az emberiség egészségére.


Beszélgetés-sorozatunk következő vendége dr. Palkó Zsolt, az érdi önkormányzat klímavédelmi és zöld városfejlesztési biztosa, aki a Budapest Klub Alapítvány, Global Executive Council elnöke, a THE EXPLORER és az ECOLIFE ismeretterjesztő magazinok alapítója és kiadója.




Beszélgetésünk témája: A Föld az otthonunk. Mit tehetünk mi érte?

Időpontja: 2021.04.09-én, pénteken 11.00-kor élőben a Facebookon.


Szükségünk van egymásra, az összefogásra, a békés együttélés megteremtésére, hogy a Földdel is harmóniában tudjunk együt élni.


Ehhez hívjuk segítségül a TÁNC közösség kovácsoló erejét!


Nemzetközi Online Tánc Flashmob-unkat úgy építettük fel, hogy a résztvevő érezze, hogy részese egy nagyobb jónak, hogy Ő is egy Hétköznapi hős, aki tesz azért, hogy Földünk egészsége is változni tudjon!



Csatlakozz kihívásunkhoz, légy részese a Nemzetközi Online Tánc Flashmob-nak! Nem kell mást tenned, mint elkészíteni a saját tánc videódat és elküldeni a reconnaction2021@gmail.com e-mail címre. Jelentkezz a ReconnAction zárt Facebook csoportja, ahol minden további fontos információt megtalálsz.


Az összes videóból mi egy videót fogunk készíteni, ami a Youtube-on kerül megosztásra, 2021.04.22-én, a Föld napján.

A videókat április 11-ig várjuk.


Teremts velünk egy különleges, egyedi dolgot, amivel többé tudjuk tenni a világot!


Bővebb információért látogass el honlapunkra és csatlakozz Facebook kezdeményezésünkhöz!


Várlak szeretettel!

Keresztes-Bolla Anita

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentor


coaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction

48 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page