top of page

Lelki segítség neked, képes segítség Földünknek

Te hogy állsz a világnapokhoz?

Tartod őket? Megemlékezel egy-egy napra? Ha, igen, melyiket ünnepled?


A ReconnAction egyik mottója: „Vissza a természethez!”

Ahogy azt már programjainkból is láthattad a ReconnAction csapatának nagyon fontos az élhető környezet és annak jobbá tétele.

Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy a természethez, klímához, földhöz kapcsolódó világnapokat, akciónapokat hozzátok is eljuttatjuk. Szeretnénk ezeken a napokon olyan emberekhez szólni, akik tenni akarnak, azért, hogy a Földünk élhetőbb, jobb hely legyen.


Első lépésként szeretném, hogy TE lelkileg jól legyél és kiegyensúlyozottnak érezd magad, mert Önmagunk egészsége, a bolygó egészsége.

Neked is ajánlom az Alkotó Királynők női önismereti csoportomat, ha lelkileg elfáradtál, segítségre lenne szükséged egy új és jobb, igazibb élethez. Válaszd az életed!


Május 15-én lesz a Nemzetközi Klímavédelmi akciónap, melyhez a ReconnAction csapata is csatlakozott egy játékkal.

Szeretnénk olyan posztokat látni, ahol éppen saját környezetedért teszel, hogy szebb, élhetőbb legyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi oldalak egyikén, vagy mindkettőn lévő „Játék” feliratú poszt alá egy képet megosztani.

A játék részletes leírását ITT találod!


A megosztásodat jutalmazzuk is!


Május 15-én kisorsolunk a játék résztvevői között egy 12 500 Ft értékű, 90 perces rajzelemezést, mely által még közelebb kerülhetsz saját magadhoz és céljaidhoz.


A nyereményről bővebben itt olvashatsz!


Várlak szeretettel játékomon!

Keresztes-Bolla Anita és a ReconnAction csapata

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentor



coaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction



8 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page