top of page

Nemzetközi klímaváltozás akciónap - csatlakozz játékunkhoz

Május 15-én ünnepeljük a Nemzetközi klímaváltozás akciónapot🌍, melynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az összefogásra, és ezzel nyomást gyakoroljunk a döntéshozókra.


Az ENSZ klímaváltozással foglalkozó nemzetközi testülete 2007-ben megállapította a globális felmelegedés tényét, mely minden embert érint közvetlen hatással. A Föld klímája folyamatosan változik, az élővilág mérhetően pusztul, több faj a kihalás szélén áll.


Mit tehetünk mi ez ellen?


Összefogással reagálunk. Nem ellencselekszünk, hanem egymásért. És arra tesszük a figyelmet ami van, amit teszünk, ami pozitívan befolyásolja a mi, a közvetlen környezetünk és a természet jóllétét.🌍


Ezért május 15-ig egy játékra hívunk téged, ha szeretnéd te is felhívni a figyelmet a klímaváltozás tényére és arra, hogy együtt mi mindannyian, külön-külön is sokat tehetünk egy-egy lépéssel, hogy ez a világ egy jobb hely legyen.


Az alábbi Facebook posztok egyike, vagy mindkettő alá kommentben küldj egy képet, ahol éppen valami fontosat teszel a természetért, környezetedért, önmagadért vagy épp másokért.


Rendszeres önkéntes vagy a szemétszedési akcióknál, szelektívezel, komposztálsz, a panel 10. emeletén kertészkedsz?! Akkor ez erről készült fotónak a poszt alatt a helye, hogy megmutasd, TE mit teszel a FÖLDért! Bármit csinálsz, minden összeadódik és végül a klímára, a természet egyensúlyának fenntartására és az emberek közötti békés együttélésre is kihat. A megosztásodat jutalmazzuk is! Május 15-én kisorsolunk a játék résztvevői között egy 12 500 Ft értékű, 90 perces rajzelemezést,🎨 mely által még közelebb kerülhetsz saját magadhoz és céljaidhoz. A nyereményről bővebben itt olvashatsz!


A Föld napja alkalmából egy Online Tánc Flashmobbal készültünk, mely körbejárta a világot. Részt vettek rajta Argentínából, Spanyolországból, Kolumbiából, Egyesült Arab Emírségekből, Olaszországból, Finnországból és persze Magyarországról is.


Nézd meg tánc videónkat, hogy Te is átéld a katarzis érzését!Lájkold Facebook oldalamat és a ReconnAction Youtube csatornáját, hogy időben értesülj a következő beszélgetésről! Nézd vissza eddigi beszélgetéseinket a ReconnAction Youtube csatornáján!


Várlak szeretettel játékomon!


Keresztes-Bolla Anita és a ReconnAction csapata

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentor

coaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction

7 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page