top of page

A ReconnAction egy társadalmi összefogás, egy olyan mozgalom, amely egy forradalmian új oldalról közelíti meg az emberi boldogságot.
 

Önmagunk egészsége, a bolygó egészsége.


Mit jelent ez? Ha én jól vagyok, akkor a bolygó is jól van?


Lényegében igen.


Minél többet fektetünk saját jóllétünkbe, fizikai, érzelmi, mentális egészségünkbe annál jobb kapcsolatba kerülünk önmagunkkal, másokkal és a környezetünkkel. Természetesen ez fordítva is tud működni.


A természet, mi vagyunk.

„Sokszor elfelejtjük, hogy TERMÉSZET MI MAGUNK vagyunk. A természet nem valami külön álló dolog tőlünk. Tehát amikor azt mondjuk, hogy elvesztettük kapcsolatunkat a természettel, akkor elveszítettük a kapcsolatunkat önmagunkkal. "
- Andy Goldsworthy

A ReconnAction olyan hétköznapi hősöket felvonultató társadalmi összefogás, akik által világunk egy jobb hellyé válik. Olyan értékteremtők történetei kerülnek itt megosztásra, akik mindennapjaikban a boldog kapcsolatokért és/vagy egy fenntartható világért munkálkodnak.

Az oldal és a csoport célja ezeknek a Hétköznapi hősöknek, mindennapi embereknek az összegyűjtése, munkájuk bemutatása, népszerűsítése, a jó példa, személyes történetük és a felemelő pozitív tartalmak megosztása. Egymás életéből hitet, reményt és megoldásokat merítünk.

Fontos lássuk, hogy milyen sokan vagyunk, akik a jót akarjuk tenni és tesszük is folyamatosan. A ReconnAction motivációul szolgál mások és a felnövekvő generációk számára.

Egyre többen vagyunk, akik rendületlenül önmagunk legjobb változatává szeretnénk válni és közben teszünk egymásért, a Földért, egy élhető, fenntartható, békés világért.

Ha te is egy ilyen hétköznapi hős vagy, vagy az akarsz lenni, akkor csatlakozz a ReconnAction oldalhoz és zárt csoporthoz.

A ReconnAction további célja az embereket a közös élmények, az együttműködés, az önkifejezés, a tudatosság révén összekapcsolni, szövetséggé kovácsolni, hogy általa átéljük, összetartozunk.

Ilyen jellegű programokra, cselekvésekre, kihívásokra, játékokra hív téged még a ReconnAction.

A közös, örömteli módon eltöltött időnek ereje van, általa képesek vagyunk lebontani korlátainkat, ideológiai falakat és megszüntetni a távolságot egymás között. Felfedezhetjük, hogy egyek vagyunk. Megtapasztalhatjuk a szeretetet, az összetartozást, a békét, a gyógyulást a közös élményeken keresztül.

A ReconnAction oldalán megjelenő felhívások teljesítésére bárki képes.

 

Ez a legfőbb célunk és üzenetünk. Bárki válhat hőssé. Igen, Te is!

 

Bárki tehet egy élhetőbb, békésebb, elfogadóbb világért!

Bárki tehet azért, hogy világunk , az általunk ismert természet gyógyuljon és fennmaradjon, hogy gyermekeink jövője biztosítva legyen.

A ReconnAction a hétköznapi hősök mellett élményekre, közös kihívásokra hív Téged. 

Ezekkel az élményekkel üzenünk egy olyan világról, ahol jó élni. Ahol megéri élni. Amiért érdemes tenni. Amiért érdemes fejlődni. Amiért érdemes tudatossá válni.

Önmagunkért. Egymásért. A Földért.

ReconnAction

A boldogság forradalma

Összetartozás • Közösségi élmény • Hétköznapi Hősök •Tudatosság

ReconnAction

A közös élmények összekovácsolnak!

03.17..png

Szeretnél valami jót, különlegeset, egyedit tenni? Valamit adni a világnak? Valamit közösen létrehozni? Ebből a nyomasztó helyzetből kicsit fellélegezni?

Csatlakozz a Nemzetközi Online Tánc Flashmob-hoz a ReconnAction szervezésében! Ilyet még nem látott a világ! Légy részese az összefogásnak, az összetartozás ünneplésének egymásért, a Földért, a békés együttélésért!

Gyógyítsuk a lelkünket, a világot!

Nem kell mást tenned, mint lájkold a ReconnAction oldalát , jelentkezz a ReconnAction zárt Facebook csoportjába, és az eseményre, s az ott feltöltött tutorial videó alapján készítsd el saját videódat és  küldd vissza a reconnaction2021@gmail.com e-mail címre legkésőbb április 11-ig.

Fontos! 3 féle videót küldhetsz be:

 

  1. A tutorial videó alapján, ami a refrénre készül, eldöntheted, hogy megtanulod és elküldöd csak a refrént eltáncolva vagy

  2. Az egész számra elkészítesz egy saját szabad táncot, ahogy te szeretnéd vagy

  3. Eltáncolod a számot szabadtáncban, ahogy te szeretnéd és a refrént pedig a tutorial videó alapján táncolod el

A zene amire a tánc készül: Michael Jackson - Heal the world című száma

Az összes videóból mi egy videót fogunk készíteni, ami a Youtube-on kerül megosztásra, 2021. 04.22-én a Föld napján.

A videód, a táncod, egy üzenet, tőled a világ számára, hogy te nem adod fel, te teszel a boldogságodért, te igenis, hogy egy jobb világban szeretnél élni, te neked számít az emberiség és a bolygó sorsa.

Legyen videód és táncod önkifejezés! Oszd meg másokkal magadat és a szeretetedet! Légy Te is a Hétköznapi Hősök egyike!

Légy részese ennek a globális célnak és csatlakozz a Nemzetközi Online Tánc Flashmob-hoz videóddal március 20-tól a Boldogság világnapjától!

A videókat április 11-ig várjuk.

Várunk téged a ReconnAction csoportban!

A ReconnAction csapata

Újrakapcsolódás - ReconnAction
Keresztes-Bolla Anita

Újrakapcsolódás - ReconnAction

bottom of page