top of page

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Ennek a jelmondatnak az üzenete jellemzi a ReconAction mozgalom első Nemzetközi Online Tánc Flashmob-ját. A kérdés nem mellesleg a Föld napjának a jelmondata is egyúttal.


A Föld napját, április 22-én ünneplik szerte a világban. Ezen a napon különböző rendezvényeken, eseményeken keresztül hívják fel a szervezők a figyelmet a Föld állapotára, annak jobbá tételére és a lehetséges megoldásokra.


Magyarországon először 1990-ben rendezték meg a Föld napját, azóta nagyon sok magyar város és szervezet is csatlakozott a kezdeményezéshez különböző programokkal, felhívásokkal.


Voltál már ilyen rendezvényen? Milyen hatással volt rád? Felemelő volt, igaz? 😉


A ReconnAction mozgalom elsődleges célkitűzése, hogy egy jobb világot teremtsünk a Hétköznapi Hősök segítségével, akik értéket teremtenek mindennapjaikban és szintén szeretnének valami jót tenni egymásért, a Földért és a békés együttélésért.


Egy szebb és élhetőbb Föld minden ember számára szükséges!

Leginkább a jövő generációi számára!


Első programunkat a tánc erejére alapoztuk, melynek segítségével kifejezhetjük belső érzéseinket, világunkat. Erről nemrégiben Varga Csenge Boglárkával énekes-táncos színésszel, a Budapesti Operettszínház tagjával beszélgettünk a ReconnAction csatornán.


Az első Nemzetközi Online Tánc Flashmob premierjéig van még néhány, izgalmas napunk.


Te is várod már a saját táncod premierjét?


Amíg várjuk a NAGY napot lájkold Facebook oldalamat, a ReconnAction Facebook oldalát és a ReconnAction Youtube csatornáját, ahol több beszélgetést is megtekinthetsz a Föld szebbé tételével kapcsolatban!


Szeretettel!

Keresztes-Bolla Anita

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentor


coaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction

4 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page