top of page

Jön a Föld órája! Te mit teszel a Földért?

Frissítve: 2021. ápr. 5.

Március 27-én, szombaton helyi idő szerint 20:30 és 21:30 között sötétségbe borul a Föld. A Föld órája - Earth Hour elnevezésű kezdeményezést a WWF (World Wide Fund for Nature) hívott életre, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az éghajlatváltozás elleni cselekvés szükségére. Ebben az egy órában a háztartások, vállalkozások, városok minden olyan lámpát, elektromos berendezést, mely nem létfontosságú lekapcsolják.Magyarországon először 2008-ban rendezték meg a nemzetközi eseményt, melyen 4 magyar város vett részt. A következő évben már 67 magyar város csatlakozott a rendezvénysorozathoz.


A Föld órája lehetőséget ad, hogy elkezdjünk foglalkozni Földünk állapotával, csatlakozz a kezdeményezéshez egyénileg is. Mi már megtettük!


ÉS MÉG TÖBBET!


Életre hívtunk egy Nemzetközi ONLINE Tánc Flashmob-ot, hogy felhívjuk Földünk állapotára a figyelmet az összetartozás és a tudatosság jegyében.

Táncolj velünk Michael Jackson, Heal the world című számára. A felvett videókat április 11-ig várjuk. A Nemzetközi Online Tánc Flashmob összevágott videójának premierje pedig a Föld napján, 2021.04.22-én lesz.

Bővebb információért látogass el honlapunkra és csatlakozz Facebook kezdeményezésünkhöz!


Várlak szeretettel!

Keresztes-Bolla Anita

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentorcoaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction


27 megtekintés0 hozzászólás