top of page

Jön a Föld órája! Te mit teszel a Földért?

Frissítve: 2021. ápr. 5.

Március 27-én, szombaton helyi idő szerint 20:30 és 21:30 között sötétségbe borul a Föld. A Föld órája - Earth Hour elnevezésű kezdeményezést a WWF (World Wide Fund for Nature) hívott életre, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az éghajlatváltozás elleni cselekvés szükségére. Ebben az egy órában a háztartások, vállalkozások, városok minden olyan lámpát, elektromos berendezést, mely nem létfontosságú lekapcsolják.Magyarországon először 2008-ban rendezték meg a nemzetközi eseményt, melyen 4 magyar város vett részt. A következő évben már 67 magyar város csatlakozott a rendezvénysorozathoz.


A Föld órája lehetőséget ad, hogy elkezdjünk foglalkozni Földünk állapotával, csatlakozz a kezdeményezéshez egyénileg is. Mi már megtettük!


ÉS MÉG TÖBBET!


Életre hívtunk egy Nemzetközi ONLINE Tánc Flashmob-ot, hogy felhívjuk Földünk állapotára a figyelmet az összetartozás és a tudatosság jegyében.

Táncolj velünk Michael Jackson, Heal the world című számára. A felvett videókat április 11-ig várjuk. A Nemzetközi Online Tánc Flashmob összevágott videójának premierje pedig a Föld napján, 2021.04.22-én lesz.

Bővebb információért látogass el honlapunkra és csatlakozz Facebook kezdeményezésünkhöz!


Várlak szeretettel!

Keresztes-Bolla Anita

Mentálhigiénés szakember, klímanagykövet, női mentorcoaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction


29 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page