top of page

Merj álmodni és lásd meg a holnapod!

"Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot.

Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket.

Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát. Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát.

Higgy a szívedben és saját jóságodban,mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni.

Higgy a csodában, mert teli van vele az élet.

De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban... mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai."


~ Ron Cristian ~

Több éve foglalkozom már azzal, hogy a hozzám fordulók egyéni vagy párkapcsolati életútját támogassam, kísérjem. Újra és újra megtisztel egy-egy olyan hívás, megkeresés, mikor engem választanak erre a nemes feladatra. Számomra mindenki egyedi érték, egyedi kincs és folyamatosan keresem, hogyan tudnék még többet adni, még hatékonyabban szolgálni.


Ehhez természetesen az kell elsősorban, hogy én jól legyek a bőrömben. Jól legyek magammal, a lelkemben, a testemben.

A két év covid engem is végleg ráébreszett arra, hogy muszáj valahogy a saját egyéni igényeimet és a klienseim igényeit is szépen összehangolni, hogy mindenki jól járjon.


A konzultációk vagy online, vagy személyesen történnek, de ülve.

Márpedig én eléggé jövős-menős, örökmozgó személyiség vagyok. Figyelni nagyon tudok és fegyelmezett vagyok, akár észre sem veszem, hogy órák telnek el, s, hogy közben mire van szüksége a testemnek. Ennek plusz 10 kg lett az eredménye ez év márciusára, így március 1-gyel kezdetét vette egy új életszakasz.


Életmódváltás időszakos böjt formájában és úgy döntöttem, hogy létrehozok olyan eseményeket, programokat, amelyeket egyébként is régóta akartam már, csak nem éreztem magam még elég felkészültnek. De most! Eljött az idő!


A sport, a mozgás, a kaland és az extremitás mindig is az életem vagy épp a lelkem részét alkották, így, hát úgy voltam vele, ideje ötvözni az önismereti munkával és művészetterápiával őket.

Így is lett.


Két olyan nyári programot találtam ki, amiben minden benne van.


A Rám- szakadék kalandtúrát és a Barlangpartyt.


Mindegyik komplex önismereti élmény, amiközben önmagaddal találkozol és felismered, megismered olyan működési mechanizmusaidat, melyeknek tudatossá tétele, előrébb visznek téged a mindennapi élethelyzeteidben;

Legyenek azok párkapcsolati , munkahelyi vagy egyéb számodra fontos kapcsolati élethelyzetek, amelyekre kihatással van a jelenben is mindaz a testi-lelki-mentális élmény, amelyeket a prenatális időszakban, a születésed óráiban, és gyermekkorodban átéltél.



A legjobb módszernek az élmény alapú tanulást, önfejlesztést tartom. Élményeken keresztül érzéseket élünk át, s, ha azokat azonnal sikerül is feldolgozni, ki és megbeszélni egy-két ilyen intenzív élménnyel, mint a Rám-szakadék kalandtúra és barlangtúra is, fényévekkel kerülhet közelebb magához bárki, aki eleve az önismeret útját járja.



Amit még fontosnak tartottam, az a játék beemelése, mert az is egy nagyon fontos részem. Szuper jó kiegészíteni az önismereti folyamatokat játékkal. Könnyít, felszabadít és újra gyermekek lehetünk.


Az improvizációs játékok szintén olyan lehetőséget adnak a belső szabadság átélésére, a gyermeki létöröm újraélésére, hogy bizony kár lenne kihagynunk az effajta csapatjátékot a természet lágy ölén. Ezek a játékok örömöt hoznak, vidámságot, felszabadulást és nem árulok el nagy titkot, hogy még egy piciny önismeretet is rejtegetnek magukban.


Május 31-ig történő páros jelentkezés esetén barátnős, barátos, páros, páratlan 20%-os együttes kedvezményben részesültök!

Gyertek, gyertek!


Jelentkezni bármelyik programra itt tudtok:




Szóval ahogy írtam, igen, mindkét program személyes motivációból indult, és veletek lesz teljes.

Én sosem voltam rest álmodni az életem és tettekké varázsolni őket. Nem mondom, nem akadályoktól mentes az út, de megéri. Tartsatok velem!


Azt kívánom, hogy álmadjatok, kívánjatok, reméljetek, higgyetek magatokban és lépjetek. Minél többször, minél többet!


Minden egyes lépés számít. Pár lépés előre és a célod eléred.


Várlak szeretettel ezekre a nem mindennapi utazásokra! Éljük át együtt a csodát!


coaching, művészetterápia, sport, kaland, természet, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, ReconnAction












207 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page