top of page
IMG_7665.jpg

Kapcsolódj újra

az Élettel,

az Életeddel 

és

a Természettel!

Be Your Life

Keresztes_Bolla_Anita_arculat_szigno_ara

Keress bizalommal

Keresztes-Bolla Anita vagyok.

Mentálhigiénés szakember * Női mentor * Művészetterápiás coach * Klímanagykövet

Be Your Life- Azaz, Légy az Életed!

A jungi pszichológia szerint az önfejlesztés, belső világunk megismerésének útja az, amin keresztül elérhető a valódi boldogság, egyensúly és kiteljesedés az életünkben. A személyiségünkkel való munka, annak feltárása, megértése, s a másképp cselekvés hozhat el egy olyan kívánt életet, amelyet gyerekként megálmodtunk magunknak.

Kapcsolódj újra az élettel, az életeddel!

Sosem késő beleállni az életünkbe és teljes körű felelősséget vállalni érte. 

Ha nem a véletlenekre, másokra és a külső körülményekre akarod bízni magad, hanem valódi, működő megoldásokat keresel, akkor itt az ideje, hogy újra felfedezd a kapcsolatot belső világoddal, vágyaiddal, szükségleteiddel, tehát önmagaddal, hogy egy minél elégedettebb, egészségesebb és boldogabb emberré lehess.

Élni születtél. Hát élj!

IMG_7805.jpg

Érd el az álmaid.

Programok, Neked:

monogram_logo_teljesnev_logo_mottoval_le

Alkotó Királynők női mentorprogram

kj_edited.jpg

Életút Mentorálás

Művészetterápiás önismereti konzultáció

Párkapcsolati konzultáció

Játék alapú önismeret

Support Group

" Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat. " - József Attila

"Anitánál művészetterápiás önismereti folyamatban vettem részt, előbb egyéniben, majd csoportban, egy női körben. Sugárzó lénye, kedvessége, intuitív, beleérző képessége révén rengeteget kaptam tőle, női életútjából, személyes példájából sokat merítettem. Minden kapcsolódásunkkor szeretetteljes, megtartó, elfogadó, támogató légkört teremtett. A találkozókra jó volt készülni és megérkezni, kicsit lelassulni, belemerülni a szabad alkotásba. Támaszt nyújtott, hogy két alkalom között is bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel, mindig számíthattam rá, hogy maximális figyelemmel fordul felém és segít továbblendülni az elakadásomon. Hálás vagyok neki, hogy általa megismerhettem a női, befogadó kommunikációt, tanulhattam a nap és a hold üzeneteiről, a szimbólumokról, a természeti évkörről és arról, hogyan élhetem meg teljesebben női létezésem."

- Zsófi

Júniusban találkoztam az Alkotó Királynők program hirdetésével, amit Anita megálmodott nekünk, Nőknek.
A csoport indulásakor pánikbetegséggel és reflux-al küzdöttem. Éppen a válásom közepén voltam, költözködtem. Fizikailag, mentálisan és lelkileg is nagyon nehéz, szenvedésekkel teli állapotban voltam.

Az egyéni terápiák és a csoportos alkalmak rengeteget segítettek. Az alkotói munka során pedig újra szárnyalt a lelkem. Amikor elolvastam az első alkotásom elemzését leesett az állam, hogy mennyi mindent ki tudtam fejezni, ami valóban bennem munkálkodott. Visszanyertem a hitem és el tudtam indulni egy új, még felfedezetlen belső úton.
Az út elején járok, de erőt kaptam hozzá. Női erőt, támaszt, támogatást és amikor kellett szemfelnyitást is. Mert bizony sokszor erre is szükség volt.
Végre képes vagyok meghúzni a határokat, végre kezdem visszanyerni az önbizalmam és ezért újra ki is tudok állni magamért sok-sok olyan helyzetben, amiben korábban megsemmisültem volna.
A fizikai fájdalmaim szinte teljesen elmúltak, hiszen a betegségek kezelésében is kulcsszerepe volt ennek a két hónapnak.
Összességében egy nagyon komplex programot kaptam, amiben az egyéni terápia, az alkotások, az alkotás elemzések és a csoportok foglalkozások együtt indítottak be bennem egy testi, lelki és mentális gyógyulási folyamatot.

- Andi

*Éld az Életed*

Vedd fel velem a kapcsolatot

Book Now
Contact

Küldetésem

Van egy álmom.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol az emberek arra törekszenek, hogy békében és harmóniában éljenek együtt, egymással.

Ebben a világban az élet szent; ahol a létezés ajándékát hálával üdvözli minden ember.

Van egy álmom egy világról, ahol az emberek arra törekszenek nap, mint nap, hogy életük a szeretet mentén legyen teljes.

Van egy álmom egy olyan Földről, ahol az összetartozás, az összefogás, az egymásért tenni akarás nem kérdés többé.

Ezen a Földön a természet virágzik, esőerdők illatát hordozza a szél, s a sokszínű állatvilág őrzi a körforgás rendjét.

Ebben a világban az emberek bölcsessége óvja a jövő generációk sorsát, amíg a Nap kegyesen úgy dönt, hogy élettel ajándékozza meg bolygónkat.

Ebben a világban az ember felismeri, hogy nem ura a természetnek, hanem annak szerves része, a legelemibb részecskéjétől kezdve, érzelmein és gondolatain át, mindennapi szokásáig és döntéséig.

Ebben a világban az ember szentül tudja, hogy egészsége megtartásához , s boldogsága eléréséhez tanulnia kell a természet rendjéből. Tudja, hogy a lecke, ami a Természettől érkezik, az örök körforgásról és a pillanatnyi állandóságról megmásíthatatlan törvénye a létezésnek.

 

Van egy álmom.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol figyelünk egymásra, ahol szándékosan nem ártunk, ahol képesek vagyunk bocsánatot kérni és megbocsájtani.

Ebben a világban a személyes sértettség nem elég ahhoz, hogy családok szakadjanak szét egy életre. Ebben a világban nem vívnak harcot a szeretért, a hatalomért és az igazságért.

Ebben a világban a bölcs ember, megismeri önmagát, nem rest tanulni, fejlődni, érzelmeit betörni és önmaga legjobb változatává válni.

Van egy álmom egy  felelős és felnőtt világról.

Ahol lehetőség van rosszul cselekedni, hibázni, esendőnek, sebezhetőnek lenni. 

Ebben a világban,  - ha valaki valamiért elfelejtette volna, s nem találja, elvesztette-, a többi ember segít ráébredni elfeledett jóságára.

Van egy álmom egy olyan világról , ahol minden ember teremtő erejét saját és mások életének felvirágoztatására használja. Ahol minden ember önmaga életének az alkotója.

Ebben a világban a hűség, az elköteleződés, az összetartozás és testvériség szabályai adnak keretet az egyéni szabadság kibontakozásának.

Ebben a világban az emberek hiszik és tudják, hogy boldogságuk eléréséhez az önmegismerés útját kell választaniuk.

 

Ebben a világban az emberek tudják, hogy a hitrendszerük és az erre épülő gondolkodásmód olyan, mint tengernek a hullám. A tengerből születő hullám mossa a partokat. Épít vagy rombol. A tenger tisztaságától függ, hogy melyiket teszi.

Ebben a világban az emberek tudják, hogy a valóság annyi, amennyi ember ezen a Földön él, vagy ahány Létező ebben az univerzumban megtalálható. Végtelen. 

Ezáltal az igazság megfoghatatlan, s örökkön változó. Úgy Isten, s mint a saját vélemény. Így képzeteikbe bele nem merevednek, másokra nyitottak maradnak, s ítélkezésmentes elfogadásban kapcsolódnak.

Ezek az emberek készek arra, hogy igaz önmagukat csak azután találhatják meg, ha egyszer az életben elvesztették vélt másukat.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol az emberi sokszínű tehetség teret kap, lelkes alkotásokban kibontakozik és a nap végén örömtáncban megdicsőül a közösség elismerő, megtartó tenyerén.

Ebben a világban az emberek felteszik maguknak az élet legfontosabb kérdéseit, megkeresik létezésük értelmét és míg élnek, könnyű és finom anyagként újraformálják önmagukról alkotott képüket, mint ahogy a természet lüktetésében a fa is évről évre régi, de új önmagaként tündököl. 

Így csiszolódunk egyre teljesebbé, egyre igazabbá.

Így leszünk hiteles példái a jövő gyermekeinek, így leszünk bölcs öregek, akik jó példával elöl járva, méltóságban távozhatunk, ha elérkezik az idő.

Én egy ilyen világban szeretnék élni.

Szakmai profil

2018- 2020 Mentálhigiénés szakember  - Semmelweis Egyetem

2018-2019 Művészetterapeuta 1/3

2018 Berlin - Climate Reality - klímanagykövet

2017 Dúla

2013 - 2016 Kulturális antropológus

2012 Life Coach

IMG_7614.jpg
bottom of page