top of page
IMG_7665.jpg

Kapcsolódj újra

az Élettel,

az Életeddel 

és

a Természettel!

Be Your Life

Keresztes_Bolla_Anita_arculat_szigno_ara

Keress bizalommal

Keresztes-Bolla Anita vagyok.

Mentálhigiénés szakember * Női mentor * Művészetterápiás coach * Klímanagykövet

Be Your Life- Azaz, Légy az Életed!

A jungi pszichológia szerint az önfejlesztés, belső világunk megismerésének útja az, amin keresztül elérhető a valódi boldogság, egyensúly és kiteljesedés az életünkben. A személyiségünkkel való munka, annak feltárása, megértése, s a másképp cselekvés hozhat el egy olyan kívánt életet, amelyet gyerekként megálmodtunk magunknak.

Kapcsolódj újra az élettel, az életeddel!

Sosem késő beleállni az életünkbe és teljes körű felelősséget vállalni érte. 

Ha nem a véletlenekre, másokra és a külső körülményekre akarod bízni magad, hanem valódi, működő megoldásokat keresel, akkor itt az ideje, hogy újra felfedezd a kapcsolatot belső világoddal, vágyaiddal, szükségleteiddel, tehát önmagaddal, hogy egy minél elégedettebb, egészségesebb és boldogabb emberré lehess.

Élni születtél. Hát élj!

IMG_7805.jpg

Érd el az álmaid.

Programok, Neked:

monogram_logo_teljesnev_logo_mottoval_le

Alkotó Királynők női mentorprogram

kj_edited.jpg

Életút Mentorálás

Művészetterápiás önismereti konzultáció

Párkapcsolati konzultáció

Játék alapú önismeret

Support Group

" Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat. " - József Attila

"Anitánál művészetterápiás önismereti folyamatban vettem részt, előbb egyéniben, majd csoportban, egy női körben. Sugárzó lénye, kedvessége, intuitív, beleérző képessége révén rengeteget kaptam tőle, női életútjából, személyes példájából sokat merítettem. Minden kapcsolódásunkkor szeretetteljes, megtartó, elfogadó, támogató légkört teremtett. A találkozókra jó volt készülni és megérkezni, kicsit lelassulni, belemerülni a szabad alkotásba. Támaszt nyújtott, hogy két alkalom között is bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel, mindig számíthattam rá, hogy maximális figyelemmel fordul felém és segít továbblendülni az elakadásomon. Hálás vagyok neki, hogy általa megismerhettem a női, befogadó kommunikációt, tanulhattam a nap és a hold üzeneteiről, a szimbólumokról, a természeti évkörről és arról, hogyan élhetem meg teljesebben női létezésem."

- Zsófi

Júniusban találkoztam az Alkotó Királynők program hirdetésével, amit Anita megálmodott nekünk, Nőknek.
A csoport indulásakor pánikbetegséggel és reflux-al küzdöttem. Éppen a válásom közepén voltam, költözködtem. Fizikailag, mentálisan és lelkileg is nagyon nehéz, szenvedésekkel teli állapotban voltam.

Az egyéni terápiák és a csoportos alkalmak rengeteget segítettek. Az alkotói munka során pedig újra szárnyalt a lelkem. Amikor elolvastam az első alkotásom elemzését leesett az állam, hogy mennyi mindent ki tudtam fejezni, ami valóban bennem munkálkodott. Visszanyertem a hitem és el tudtam indulni egy új, még felfedezetlen belső úton.
Az út elején járok, de erőt kaptam hozzá. Női erőt, támaszt, támogatást és amikor kellett szemfelnyitást is. Mert bizony sokszor erre is szükség volt.
Végre képes vagyok meghúzni a határokat, végre kezdem visszanyerni az önbizalmam és ezért újra ki is tudok állni magamért sok-sok olyan helyzetben, amiben korábban megsemmisültem volna.
A fizikai fájdalmaim szinte teljesen elmúltak, hiszen a betegségek kezelésében is kulcsszerepe volt ennek a két hónapnak.
Összességében egy nagyon komplex programot kaptam, amiben az egyéni terápia, az alkotások, az alkotás elemzések és a csoportok foglalkozások együtt indítottak be bennem egy testi, lelki és mentális gyógyulási folyamatot.

- Andi

*Éld az Életed*

Vedd fel velem a kapcsolatot

Book Now