top of page

Női Elvonulások – Női Együttlét Táborok

Szerettem volna egy igazán hatékony programot összeállítani, ami után tényleg kicserélődhettek ti nők és más emberként távozhattok, mint ahogy érkeztetek.


Mit ad a női elvonulás Neked?

 

 • Intenzív magadra figyelési lehetőséget. Nem számít senki, csak Te. Csend, figyelem, női támogatás – pár dolog azok közül amikben fürödhetsz a négy nap során.

 • Intenzív önismereti élményt. Egy ilyen négy napos táborral több hónapnyi egyéni önismereti folyamatot válthatsz ki, időt spórolsz. Olyan mély rétegeket takarítunk ki együtt, dolgozunk fel és teszünk helyre az életedben, mindennapi szokásaidban a négy nap során, amikhez máskor hónapok kellenek, hogy egyáltalán egy kis változás elinduljon.

 • Változást. Garantált, hogy az az életterület amivel érkezel kap egy akkora lökést, hogy onnantól már esélyed nem lesz ugyanúgy folytatni az életed, mint a tábor előtt.

 • Játékot. A transzformációs játék újraírja az életed, ezt garantálom. Átgondolhatsz mindent a játékfolyamat alatt, ami mindezidáig az életedben történt, majd megoldásokat, újraírási stratégiát dolgozunk ki együtt, hogy hogyan tovább.

 • Hitet. Visszanyered a hited önmagaddal kapcsolatban. Sikerélményt kapsz, amiben újra közel kerülhetsz magadhoz és kevesebb lesz a kétely, hogy elrontod-e.

 • Alkotási élményt. A művészetterápia, meseterápia és eco-art terápia segítségével, festésen, rajzoláson, alkotáson keresztül ismét elveszhetsz az időben, mint gyerekkorodban. Alkotásaidon keresztül pedig képet kapsz majd lelked igaz belső üzenetéből, ami igazán megmondja majd neked, hogy hogy volna érdemes élni az életed, ahogyan neked a legjobb.

 • Természetet. Sokat leszünk a természetben, mert a természettel való kapcsolódás segíti a saját belső természetünkkel való kapcsolódást. Az erdőfürdő, az eco-art terápia, a labirintusjárás mind-mind úgy hangolnak újjá, hogy közben töltődsz a fák, a növények, az erdő ölelése által.

 • Női támogatást. Nőket, nők tudnak megérteni igazán. Tudom, sok a rossz tapasztalatunk, sokat bántottak nők életünk során. A táborban megtapasztalhatod, hogy valóban létezik az igazi egymás felé fordulás, együttérzés, empátia és elfogadás a kioktatás, becsmérlés, hibáztatás, bántások helyett.

Igaz, hogy jó volna megállni, megpihenni, megértésre lelni, újult erővel elindulni a mindennapokban? Régóta keresed , hogy hogyan tudnál még kiteljesedettebb, harmonikusabb életet élni?

 • A Női Együttlét tábor célja, hogy egy olyan négy napban lehessen részed, amikor:

 • Végre kikapcsolhatod a külvilág zaját

 • Nem kell másra figyelned, csak magadra, hogy rálelj neked mi az igazán jó

 • Olyan önismereti tudásra tehetsz szert, mint annak előtte soha

 • Elfogadva, támogatva, megértve érezheted magad

 • Megélheted, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy

A Női Együttlét tábor NEKED SZÓL, HA:

 • Szeretnél egy restart-ot nyomni az életedben

 • Ránéznél melyek azok az önkorlátozó mechanizmusok, amik miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd

 • Részt vennél egy felejthetetlen önismereti kalandban a transzformációs társasjáték, művészetterápiás erdőfürdő (eco-art therapy) és a labirintusjárás módszerein keresztül

 • Újraírnád a szokásaidat és tudatosabban szeretnél jelen lenni a mindennapjaidban

 • Megélnéd milyen egy megtartó, szerető, támogató női közösségben lenni

 • Gyógyítanád a családi mintáidat

 • Kikapcsolnál, elcsendesednél, megállnál egy pillanatra, hogy lásd merre indulj tovább

A Női Együttlét tábor NEM NEKED SZÓL, HA:

 • Felelősségvállalás helyett másoktól várod a megoldást az életed és a kapcsolataid kihívásaira

 • Nem hiszel a tanulásban, a fejlődésben és csupán ösztönből, érzésből akarod működtetni az életed, a kapcsolataidat.

 • Nem szeretsz időt és pénzt áldozni a fejlődésre, inkább arra vársz, hogy majd az idő megoldja a dolgokat.

 • Nem szeretsz csoportban dolgozni

Idén ősszel három táborból választhatsz még, de gyorsan fogynak a helyek, hisz maximum négyen tudtok jelentkezni egyszerre:

2022. 01.15-16-17-18. - Évindító Női Elvonulás
2022. 02.12-13-14-15. - Valentin napi Női Elvonulás
2022. 03.12-13-14-15. - Nőnapi Elvonulás

 


A tábor részletesebb leírása:

A Táborban a csoportmunka encounter csoportként történik.

Encounter csoportként az értő figyelem, egymás elfogadása, meghallgatása, a bizalom átélése és az ítéletmentes jelenlét fogják megadni neked azt, hogy tudd, jó helyen vagy, biztonságban önmagad lehetsz és fejlődhetsz.


Az encounter csoportokban a szabadságot élhetjük meg. Megteheted, elmondhatod, ami benned van, megoszthatod a csoporttal a gondolataidat, érzéseidet. Ha akarod. Vagy nem. Merthogy a csoportban „ér hallgatni”, „ér” úgy jelen lenni, ahogy az neked komfortos, tudván, hogy a csendes tagok ugyanolyan részesei a folyamatnak, jelen vannak, ám feltárulkozásuk önmagukban zajlik, az kifelé (még) nem „publikus”.

Még pontosabban…

Az encounter angol eredetű szó, elsődleges jelentése találkozás. Az encounter csoport olyan önismereti csoportforma, ahol lehetőség nyílik az önmagunkkal és másokkal, vagy olyan helyzetekkel való találkozásra, amelyek megélése, a bennünk keletkező érzelmek kifejezése, megosztása és a csoporttagoktól kapott visszajelzések egy mélyebb szintű önismeretet eredményeznek.

0. nap

Nulladik napon szombaton, 18.00-kor megérkezünk, ismerkedünk.

1. nap

A tábor első napján pedig kezdetét veszi életed játéka, a transzformációs társasjáték. A játék teret ad annak, hogy legbelsőbb világodat megjárva vigasszal, enyhüléssel és válaszokkal térj vissza onnan. Életed teljesen új fordulatot vehet. Ezt adja meg neked a transzformációs játék.
A játék végére évtizedek óta hurcolt béklyóidra, önsorsrontó sémáidra derül fény, amelyek tudatosításával egy új életet írhatsz meg magadnak.
Minden esélyed meg van erre a változásra! Én támogatlak benne!

 

2. nap

A második napon továbbhaladunk a megkezdett úton önmagunk felé és fizikailag is teszünk lépéseket, hogy szimbolikusan is segítsük az új mintáink meggyökerezését életünkben.
2-5 km-es sétát teszünk a helyi túraútvonalak egyikén. A séta egy művészetterápiás (eco-art therapy) erdőfürdő lesz, amikor is a természet, erdő adta kincsekből alkotunk és közben önmagunkról tanulunk. Az erdőfürdő hagyománya szerint pedig rituálisan megmerítkezünk a természet templomában.
Az ember a természet része és bármilyen tevékenységet is végzünk a természetben az rekreáló, gyógyító hatással lesz számunkra, hisz újrakapcsolódunk azzal, amiből mi is lettünk.

Levezetésül pedig labirintust járunk.
A transzformációs játékon feltett kérdésed és a játék során feljött válaszok a labirintusjáráson még egyszer helyet kapnak, hogy bármi is a jelenlegi legnagyobb megküzdésed beépíthesd magadba amit be kell és elengedhesd magadból amit el szükséges.


A labirintusjárásról

A labirintus egy egyjáratú ívelt (út)vonal, amely a bejárattól elvezet a középpontig. A labirintus különbözik az útvesztőtől. Az útvesztőben kanyarok, vakfordulók és zsákutcák vannak és az ember elveszhet benne.
A labirintusban nem lehet elveszni, mivel a bevezető út egyben a kivezető út is. Ez egy ősi, egyetemes minta, amelyet majd minden kultúrában felleltek, a világ minden részén.
A labirintus az egyik legősibb szemlélődő eszköz, amit az emberiség ismer és használ, legyen szó akár személyes, spirituális fejlődésről vagy személyiség-fejlesztésről. A labirintus mindenki számára nyitva áll, bármilyen úton is járjon, bármilyen vallási háttérrel is rendelkezzen.
Biztonságos és szakrális hely ez, amelyen belül legbensőbb énünkkel tudunk újrakapcsolódni.
A nap az önismeret, természet és alkotások jegyében zajlik, természetesen pihenéssel, belső csenddel és ínycsiklandozó vacsorával megspékelve.

3. nap

A harmadik napon az érzelmi és szellemi kalandok után lelazítunk, játszunk, íjazunk rollerezünk, teljesen kikapcsolunk, szimplán csak, élvezzük az életünket, jókat falatozunk.
Egymásnak délután legkésőbb 13.00-kor mondunk búcsút.

Szállás: Kismaros, Öregszőllő hegy, panorámás kilátással a Visegrádi várra, egy 4-5 fős házikóban

Következő táborok időpontjai tehát:

2022. 01.15-16-17-18. - Évindító Női Elvonulás

2022. 02.12-13-14-15. - Valentin napi Női Elvonulás

2022. 03.12-13-14-15. - Nőnapi Elvonulás


Ellátás: 4 nap/3 éj szállás + napi egy meleg étel
A tábor díja: 49 000 Ft/fő


Helyedet biztosítani 10 000 Ft előleg átutalásával tudod.

Helyfoglaláshoz írj a beyourlife@anitakeresztesbolla.com-ra vagy hívd a +36 30 560 60 84-es számot.

Várlak óriási szeretettel erre a nem mindennapi utazásra!  

bottom of page