top of page

Ha egy valódi sorsfordító élményre vágysz!

10.000 Ft/alkalom

„Mit kell, tegyek ahhoz,  hogy?...” - ezzel a kérdéssel indul életed játéka, a transzformációs  társasjáték. Mi az, amivel hosszú ideje el vagy akadva az életedben?

 

Mi az, ami még mindig nem működik, pedig már ezerféleképpen nekifutottál? Párkapcsolat, hivatás, pályaválasztás/módosítás, munka, pénz, szülők, gyász, válás, gyermekvállalás?

 

Bármely életterületeddel kapcsolatban is van kérdésed, a játék során garantált, hogy választ fogsz kapni rá. A játék során kiderül, hogy milyen visszatartó erők miatt nem tudtál előrébb lépni eddig a kérdésedben és, hogy miket érdemes tudatosítanod magadon belül ahhoz, hogy végre előre mozdulj a kérdésben.

Mit kell, tegyek ahhoz, hogy megtaláljam életem párját? Mit kell tegyek ahhoz, hogy visszaszerezzem az önbizalmam? Bármilyen kérdést teszel is fel, kizárólag olyat érdemes, ami szigorúan a te hatásköröd, általad kivitelezhető, nem függ mástól, másoktól és külső körülményektől a válasz sikeressége. Pl. ilyen kérdést nem fogalmazunk meg: Mit kell tegyek ahhoz, hogy XY belém szeressen? vagy Mit kell tegyek ahhoz, hogy nyerjek a lottón?

A realitás talaján maradva életed mintázataira derül fény a játék alatt. Beszélünk a múltadról, hozott sémáidról, emlékek kerülnek feldolgozásra.

Ez a játék egy nagyon nagy bizalmat és intimitást igénylő játék, ezért az 5-6 órás játékfolyamatot teljes feltétel nélküli elfogadás és titoktartás jellemez, mint bármilyen csoportmunkát. Minimum 2, maximum 3 fővel játszunk. Rám mentálhigiénés szakemberként és művészetterápiás coachként számíthatsz a játék során, mint játékvezető, az életút feldolgozás program keretein belül.

Általában barátok, testvérpárok jelentkeznek közösen a játékra, de olyan is előfordul, hogy egymást kevésbé ismerő emberek alkotják meg a csoportot.


 

transformation-game-board-300x297.jpg

A játékalkalmat 40 nap utánkövetés kísér, azaz a játék után 40 napig még minimum kapcsolatban maradunk, hogy bármi is jön elő az önismereti folyamatodban és az utána lévő időszakban, te ne érezd egy percre sem, hogy egyedül maradsz az érzéseiddel, kérdéseiddel. Én ott leszek és számíthatsz a támogatásomra. Ez idő alatt mindaz, amit a játék felszínre hozott feldolgozódik benned és elkezd átalakulni. Az életed elkezd egy olyan irányt venni, amelyre a ’Mit kell tegyek ahhoz, hogy…?’ kérdés terelt a játék során. Mindez másképp cselekvést fog kérni tőled. Te leszel képes arra, hogy másképp dönts és cselekedj a korábbiakhoz képest.

A 40 nap letelte után, - amely transzformációs idő már elég új szokások kialakításához és elkezdéséhez-, felajánlok számodra két egyéni konzultációs alkalmat, amelyek segítségével még biztosabbá és szilárdabbá tehetőek új szokásaid és készségeid.

Aki egyszer megtapasztalta a játék hatását, függővé válik, s újra, s újra meg szeretné tapasztalni sorsfordító erejét. A játék, olyan rejtett birodalmakba kalauzol önmagadon belül, melyek ez idáig előtted is rejtve voltak.


A játék célja a mélyebb önismeret, a válasz megtalálása a személyesen feltett kérdésre, valamint a közösségi játékélményen keresztül új önmagad felfedezése.

happy-young-couple-colorful-clothes-with-sky.jpg

A játék neked való, ha:

  • Szeretsz játszani

  • Szeretsz játszva tanulni magadról

  • Viszonylag gyorsan, elég mély önismereti szinteket szeretnél megmozdítani magadon belül 

  • Egyetlen alkalom alatt több ugrással szeretnél előrébb kerülni az életedet érintő legfontosabb kérdésben/kérdésekben

  • Nem vagy rest szembenézni rég elfeledett emlékekkel, érzelmekkel, melyek a játék hatására teret és figyelmet tudnak kapni, hogy aztán feldolgozhassuk őket közösen

  • Szeretsz csoportban dolgozni

  • Kezedbe akarod venni életed irányítását

Az Önismereti társasjáték helyszíne a játékosok valamelyikének az otthona. A saját környezet segíti a bizalomépítést és megadja az alap biztonságérzetet a folyamathoz.


Keress bizalommal, ha úgy érzed szívesen részt vennél életed játékában.


Szeretettel,

Anita

Önismereti társasjáték

bottom of page