top of page

Hogyan kapcsolódj újra Önmagadhoz 2021-ben?

Frissítve: 2021. ápr. 5.

Elindult az újév! Sokunk számára ez egy új élet kezdete is, hiszen tisztán, a 0-ról indíthatjuk a megszokott életünket.

2020 sokunk számára nem azt hozta, amit elterveztünk. Újra kellett terveznünk a megszokott napi rutint, vagy épp egy teljesen új életet kellett kialakítanunk. Sok változás volt a munka vagy épp a magánélet terén.

A hosszú, tartós bezártság pedig a párkapcsolatban vagy a családi életben is bonyodalmakat okozott?

Ezeknek a problémáknak, új kihívásoknak az orvosolása még várat magára?

Ne húzzuk tovább az időt! Ha sikerül megoldani, Mi magunk is megbizonyosodhatunk arról, hogy igenis erősek és kitartóak vagyunk.


2021-ben célunk, hogy bár a világ továbbra is a korlátozások között ragad TE saját magadat NE KORLÁTOZDD többé! Érd el céljaidat ebben az évben!A fogadalmak terén semmi sem változott. 2021-ben is a legtöbben a következő újévi fogadalmakat tették:


1. Elkezdek sportolni

2. Munkahelyet váltok

3. Abbahagyom a dohányzást

4. Fogyni fogok

5. Többet fogok olvasni/tanulni

6. Többet fogok utazni

7. Spórolni fogok

8. Új hobbiba kezdek

9. Több időt töltök a barátaimmal és a családommal

10.Jobban rendszerezem az életem


Te tettél fogadalmat? A 10 leggyakoribb között olvasod? 2021-ben ne csak fogadalmat tegyél, hanem DÖNTS!

Dönts arról, hogyan éred el a kitűzött célokat! Dönts arról, hogy nem mondasz le az álmaidról, vágyaidról!


Egy ősi mondás szerint "Földünk állapota olyan, mint a rajta élő nők méhének állapota." Nos, ha ez így van, akkor valami nincs rendben. De minden apró változtatással Mi NŐK tudunk ezen változtatni. Kezdve azzal, hogy saját magunkat „helyre hozzuk”.


Úgy érzed, ez egyedül nem fog menni? Kérj tanácsot, csatlakozz csoportokhoz, írd be a napi céljaidat naptáradba, iktasd be a napi vagy heti rutinodba. Kis lépésekkel kezdj, hogy érezd, folyamatosan haladsz a nagyobb célod felé.


Az Alkotó Királynők januárban induló csoportjai ezeknek az elhatározásoknak a teljesítésében fognak segíteni NEKED. Segítünk előhozni a benned lévő NŐT, aki tudatosan DÖNT céljairól, feladatairól. Segít, hogy rendbe tudd tenni párkapcsolatodat, családi életedet, gyermekeiddel és a társadalommal való kapcsolatodat.


Az Alkotó Királynők csoport segít, hogy Önmagadhoz újra tudj kapcsolódni.


· újra tudd alapozni nőiségedet,

· önmagadat és

· az életedet.


A két hónap alatt rá fogsz tudni látni az eddigi korlátozó mintáidra, hiedelmeidre, amelyek nem vittek előrébb nőként, amelyek akadályoztak, amelyek esetleges hamis módon vezették döntéseidet, s rossz választásokba sodortak.

A két hónapos kurzus során egy óriási feladattal birkózunk meg: Önmagunkat megtanuljuk újra elfogadni, szeretni, s rájövünk, hogy nem csak másokkal, hanem magunkkal is fontos az együttérzés gyakorlása.


· ne csak megízleld, hanem ténylegesen újrafőzd az életedet!

· Új alapanyagokkal, más fűszerekkel, egy minőségibb, kiegyensúlyozott életet fogsz tudni megalkotni!


A hat hónap alatt olyan sok felismerést és új támpontot fog hozni az életedbe, amelyekre építkezhetsz, hogy garantáltan, építőbb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb irányba fog mozdulni az életed.


Hat hónapnyi támogatás csodálatos ajándék az élettől, hogy, tényleg elhatározd magad egy új önmagad oltárán! Magadra sem fogsz ismerni a hat hónap után.


Az Alkotó Királynők helyszíne, mindkét kurzus esetén: Budapest, Lélekszíntér, Balzac u. 39.


A kurzus tematikájáról és pontos időpontjairól honlapomon tájékozódhatsz.


A kurzusok során a művészetterápia módszertanának (melyről már egy korábbi blogbejegyzésemben olvashattál) segítségével feltárjuk mély-ÉNED, tudattalanod üzenetét, hogy meglásd, mi is lenne az a valós út, amelyre rá kellene, hogy lépj, a boldog és az elégedett életet felé.


Várlak szeretettel egy élet elkezdéséhez!

Keresztes-Bolla Anita

Mentálhigiénés szakember, női mentor, művészetterápiás coach


coaching, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lifestyle coach, önismeret, Alkotó Királynők, házassági tanácsadás, önismereti csoportok, önfejlesztés, életviteli tanácsadás, párkapcsolati coach, művészetterápia, ReconnAction


28 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page