Küldetésnyilatkozat

Női mentor - Mentálhigiénés szakember - Klímanagykövet

Van egy álmom.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol az emberek arra törekszenek, hogy békében és harmóniában éljenek együtt, egymással.

Ebben a világban az élet szent; ahol a létezés ajándékát hálával üdvözli minden ember.

Van egy álmom egy világról, ahol az emberek arra törekszenek nap, mint nap, hogy életük a szeretet mentén legyen teljes.

Van egy álmom egy olyan Földről, ahol az összetartozás, az összefogás, az egymásért tenni akarás nem kérdés többé.

Ezen a Földön a természet virágzik, esőerdők illatát hordozza a szél, s a sokszínű állatvilág őrzi a körforgás rendjét.

Ebben a világban az emberek bölcsessége óvja a jövő generációk sorsát, amíg a Nap kegyesen úgy dönt, hogy élettel ajándékozza meg bolygónkat.

Ebben a világban az ember felismeri, hogy nem ura a természetnek, hanem annak szerves része, a legelemibb részecskéjétől kezdve, érzelmein és gondolatain át, mindennapi szokásáig és döntéséig.

Ebben a világban az ember szentül tudja, hogy egészsége megtartásához , s boldogsága eléréséhez tanulnia kell a természet rendjéből. Tudja, hogy a lecke, ami a Természettől érkezik, az örök körforgásról és a pillanatnyi állandóságról megmásíthatatlan törvénye a létezésnek.

 

Van egy álmom.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol figyelünk egymásra, ahol szándékosan nem ártunk, ahol képesek vagyunk bocsánatot kérni és megbocsájtani.

Ebben a világban a személyes sértettség nem elég ahhoz, hogy családok szakadjanak szét egy életre. Ebben a világban nem vívnak harcot a szeretért, a hatalomért és az igazságért.

Ebben a világban a bölcs ember, megismeri önmagát, nem rest tanulni, fejlődni, érzelmeit betörni és önmaga legjobb változatává válni.

Van egy álmom egy  felelős és felnőtt világról.

Ahol lehetőség van rosszul cselekedni, hibázni, esendőnek, sebezhetőnek lenni. 

Ebben a világban,  - ha valaki valamiért elfelejtette volna, s nem találja, elvesztette-, a többi ember segít ráébredni elfeledett jóságára.

Van egy álmom egy olyan világról , ahol minden ember teremtő erejét saját és mások életének felvirágoztatására használja. Ahol minden ember önmaga életének az alkotója.

Ebben a világban a hűség, az elköteleződés, az összetartozás és testvériség szabályai adnak keretet az egyéni szabadság kibontakozásának.

Ebben a világban az emberek hiszik és tudják, hogy boldogságuk eléréséhez az önmegismerés útját kell választaniuk.

 

Ebben a világban az emberek tudják, hogy a hitrendszerük és az erre épülő gondolkodásmód olyan, mint tengernek a hullám. A tengerből születő hullám mossa a partokat. Épít vagy rombol. A tenger tisztaságától függ, hogy melyiket teszi.

Ebben a világban az emberek tudják, hogy a valóság annyi, amennyi ember ezen a Földön él, vagy ahány Létező ebben az univerzumban megtalálható. Végtelen. 

Ezáltal az igazság megfoghatatlan, s örökkön változó. Úgy Isten, s mint a saját vélemény. Így képzeteikbe bele nem merevednek, másokra nyitottak maradnak, s ítélkezésmentes elfogadásban kapcsolódnak.

Ezek az emberek készek arra, hogy igaz önmagukat csak azután találhatják meg, ha egyszer az életben elvesztették vélt másukat.

Van egy álmom egy olyan világról, ahol az emberi sokszínű tehetség teret kap, lelkes alkotásokban kibontakozik és a nap végén örömtáncban megdicsőül a közösség elismerő, megtartó tenyerén.

Ebben a világban az emberek felteszik maguknak az élet legfontosabb kérdéseit, megkeresik létezésük értelmét és míg élnek, könnyű és finom anyagként újraformálják önmagukról alkotott képüket, mint ahogy a természet lüktetésében a fa is évről évre régi, de új önmagaként tündököl. 

Így csiszolódunk egyre teljesebbé, egyre igazabbá.

Így leszünk hiteles példái a jövő gyermekeinek, így leszünk bölcs öregek, akik jó példával elöl járva, méltóságban távozhatunk, ha elérkezik az idő.

Én egy ilyen világban szeretnék élni.

Szakmai profil

2018- 2020 Mentálhigiénés szakember  - Semmelweis Egyetem

2018-2019 Művészetterapeuta 1/3

2018 Berlin - Climate Reality - klímanagykövet

2017 Dúla

2013 - 2016 Kulturális antropológus

2012 Life Coach

Lépjünk kapcsolatba

Feliratkozom Hírlevélre

© 2020 by Keresztes-Bolla Anita

  • Facebook
  • YouTube